SLIM BESPAREN?

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

Wilt u lekker warm de winter in? Eindelijk eens af zijn van die koude vloer of tochtige ramen? Onze specialisten helpen u niet alleen aan meer comfort thuis, maar ook aan een lage energierekening. Wist u dat dakisolatie uw energierekening met wel 30% kan verlagen? En dat zonnepanelen in de meeste gevallen na 7 jaar zijn terugverdiend? Zo wordt het verbeteren van uw woning wel heel interessant! U kunt ook samen met uw buren een offerte aanvragen bij REB. Daar doet u beide uw voordeel mee!

SPOUWMUURISOLATIE

Spouwmuurisolatie is een simpele, onderhoudsvrije manier van isoleren die veel geld oplevert. Bij spouwmuurisolatie wordt de ruimte tussen de binnen-en buitenmuur opgevuld met isolatiemateriaal. Een klus die onze REB-partners binnen een dag kunnen klaren.  

Uw besparing: gemiddeld 300 euro per jaar!

Neem nu contact op voor meer informatie

DAKISOLATIE

Omdat warmte stijgt, verliest u met een slecht geïsoleerd dak tot wel 30% van de warmte! Dakisolatie is dan ook essentieel om energie te besparen. Het maakt daarbij niet uit of u een schuin of een plat dak heeft. De REB-partners komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies.

Uw besparing: gemiddeld 300 euro per jaar!

Neem nu contact op voor meer informatie

VLOER- EN BODEMISOLATIE

Altijd last van koude voeten? Kunnen de kinderen nooit eens lekker op de vloer spelen door de kou? Denk dan eens aan vloer- en bodemisolatie. Ook vloer- en bodemisolatie is een klus die snel en vakkundig wordt aangepakt door de REB-specialisten. Vloerisolatie levert niet alleen energiebesparing op, maar geeft vooral een heerlijk comfort thuis.

Uw besparing: gemiddeld 200 euro per jaar!

Neem nu contact op voor meer informatie

ENERGIEZUINIG VERWARMEN

Verwarmt u uw woning nog steeds met een oude ketel? Wist u dat het vervangen van de ketel voor een nieuwe hr-ketel dan wel 500 euro per jaar kan opleveren? De huidige generatie hr-ketels werken super zuinig en hebben een lange levensduur. Onze REB-installatiepartners adviseren u graag!

Neem nu contact op voor meer informatie

HR++ GLAS

Glas geleidt warmte en kou goed. Het is dan ook niet gek dat veel warmte via het raam verloren kan gaan. Enkel glas laten vervangen door HR++ glas levert dan ook een aanzienlijke besparing op: ieder jaar zo’n 280 euro!

Neem nu contact op voor meer informatie

Nul op de meter

NUL-OP-DE-METER WONING

Een eenmalige renovatie, waarna u nooit meer voor elektriciteit hoeft te betalen? Bij REB is het mogelijk! In het nul-op-de-meter-concept wordt uw woning sterk geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen, wand- en vloerverwarming en slimme installaties. Het resultaat? Een energierekening van 0 euro. Dat is nog eens een fijn idee voor de toekomst!

Neem nu contact op voor meer informatie

ZONNEPANELEN

Wilt u graag snel geld verdienen en daarnaast investeren in een beter milieu? Kies dan voor een zonnepaneleninstallatie. De laatste jaren zijn de prijzen van zonnepanelen gehalveerd, wat een investering in zonnepanelen ook financieel heel interessant maakt. Zo zijn de meeste installaties al na 7 jaar terug verdiend, terwijl de zonnepanelen minstens 20 jaar meegaan!

Neem nu contact op voor meer informatie

ZONNEBOILER

Zonneboilers worden steeds populairder. Dat is niet zo gek, want met een zonneboiler kan ongeveer de helft van het gas voor de verwarming van water worden bespaard. De zonnecollectoren op het dak verwarmen het water gratis door de stralingswarmte van de zon. Als het water niet warm genoeg is, hoeft de cv-ketel alleen nog bij te verwarmen. Meer weten, of informatie over subsidiemogelijkheden? Het REB serviceteam vertelt u graag meer!

Neem nu contact op voor meer informatie

WARMTEPOMP

Warmtepompen gebruiken warmte uit de lucht, bodem of het grondwater om uw huis en tapwater te verwarmen. Een duurzame manier van verwarmen dus. Een goed voorbeeld van een warmtepomp die erg geschikt is bij renovatie, is de hybride warmtepomp. Deze heeft een ingebouwde hr-107 combiketel die samen met de pomp voor verwarming zorgt. Let op de subsidiemogelijkheden!

Neem nu contact op voor meer informatie

PELLETKACHEL

In een pelletkachel worden stukjes samengeperst afvalhout (pellets) verbrand. Hoewel hij qua uiterlijk lijkt op een gewone houtkachel geeft een pelletkachel een veel hoger rendement en een veel schonere verbranding. Het is ook mogelijk om de pelletkachel op de cv aan te sluiten. Een gezellige, milieuvriendelijke manier van verwarmen! De REB-partners vertellen u graag meer.

Neem nu contact op voor meer informatie

LEDVERLICHTING

Een eenvoudige manier om thuis te starten met energiebesparen, is het vervangen van oude gloeilampen voor ledverlichting. Dit geeft echt een torenhoog rendement. Zo levert het vervangen van 15 gloeilampen alleen al 60 euro per jaar op! En dan te bedenken dat een ledlamp gemiddeld 20 jaar mee gaat..

Neem nu contact op voor meer informatie

 

AGENDA

Er zijn nog geen berichten.