PARTICULIEREN

MAAK UW HUIS 'TOEKOMSTPROOF'!

Wonen in een energiezuinig huis heeft veel voordelen. U bespaart veel geld op de energierekening en het verhoogt het comfort in huis. Niemand wordt blij van een koud huis of een hoge energienota. Door goed te isoleren én zuinige installaties voor verwarming en warm water te installeren kan uw woning er weer jaren tegenaan. Zo stelt u met een investering in een verbouwing ook uw toekomst zeker! De vakmensen van REB adviseren u graag over uw mogelijkheden.

Tijdelijk kunt u in gemeente Rheden gebruik maken van een gratis Woonwensenscan om uw wensen in kaart te brengen. In het filmpje hieronder ziet u hoe de scan werkt. U vraagt hem aan via onze helpdesk, tel. 085 - 30 31 742

Video Woonwensenscan  

HET ENERGIELABEL

Vanaf 1 januari 2015 hebben woningbezitters die nog geen energielabel hadden voor hun woning, een indicatief energielabel van de overheid gekregen. Hierbij worden woningen op woningtype en bouwjaar woningen ingedeeld in labelklassen. Een goed (A-) energielabel betekent dat u energiezuinig woont en dus een lage energierekening zult hebben. Daarnaast zal de verkoop- of verhuurwaarde van het huis met een goed energielabel stijgen. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat kopers gemiddeld 6000 euro meer willen betalen voor een woning met een ‘groen’ energielabel en dat deze woningen ook sneller verkocht worden. Investeren in een beter energielabel loont dus echt!

AGENDA

Er zijn nog geen berichten.