REB-PARTNERS

REB bestaat uit lokale isolatie- en installatiebedrijven. Dat betekent dat u op een snelle service met een bekend gezicht kunt rekenen. Door hun nauwe samenwerking met gemeente Rheden weten de REB-partners ook alles over subsidies en financieringsmogelijkheden. Da’s mooi meegenomen! REB bestaat uit de volgende bedrijven: .

 

Bumé

Bouwen is een vak en dat vak verstaat Bumé Aannemingsbedrijf uit Velp als geen ander. Bumé is een middelgroot, onafhankelijk bouwbedrijf dat volledig selfsupporting is. Het bouwbedrijf heeft alle disciplines hebben in huis, zowel in het voorbereidende, als in het uitvoerende traject. Kenmerkend voor Bumé is een proactieve, no-nonsense aanpak. Er wordt in nauwe samenspraak met opdrachtgevers gewerkt. Altijd binnen de vastgestelde tijd en met een hoog kwaliteitsniveau. Bumé richt zich op: onderhoud en renovatie van de particuliere woningbouw, utiliteitsbouw en zorgcomplexen. Bouwen met Bumé, succes verzekerd!

 

Cevesin

Cevesin Installatietechniek is een middelgroot installatiebedrijf met ruim 39 jaar ervaring op het gebied van advies en installeren van nieuwbouwprojecten, kleine utilitaire werken en installatie-aanpassingen bij particuliere woningbezitters. Ook is Cevesin thuis op het gebied van duurzame energie als warmtepompen en zonnecollectoren. Samen met zustermaatschappij Service Techniek Dieren verzorgt Cevesin ook het meerjaren onderhoudsplan. Alle werkzaamheden worden vanuit de vestiging in Dieren aangestuurd door zo’n 50 ruim ervaren medewerkers. Door de samenwerking met onafhankelijke adviesbureaus krijgt u altijd een deskundig advies en volledige ontzorging.

 

Hagen Installatietechniek

Hagen installatietechniek is een landelijk opererend bedrijf, gevestigd op industrieterrein De Beemd in Velp. Met een vaste groep vakmensen zijn zij actief in nieuwbouw- en in renovatieprojecten voor particulieren, bedrijven, instellingen en de overheid. Met een persoonlijke, doeltreffende benadering bieden ze opdrachtgevers de hoogste mate van kwaliteit. Flexibiliteit is het sleutelwoord. Iedere klant heeft binnen Hagen Installatietechniek een vast aanspreekpunt en ook de storingsdienst is 24 uur per dag bereiken. Zo sluit Hagen Installatietechniek kwaliteit en comfort naadloos op elkaar aan.

 

De Isolateur

U wilt een comfortabelere woning en minder betalen aan energiekosten? Dan bent u bij De Isolateur aan het juiste adres. De Isolateur adviseert u over alle facetten van het (na) isoleren van uw woning. Van vloerisolatie, dakisolatie, kruipruimte-isolatie, geluidsisolatie tot spouwmuurisolatie. Wist u dat door het (na) isoleren van uw woning u gemiddeld tussen de 30 en 50% op uw energiekosten kunt besparen? De Isolateur kan u direct vertellen en voorrekenen welke besparingen en comfortverbeteringen het isoleren van uw woning oplevert.

 

Aannemingsbedrijf Chris Liet

Chris Liet is een allround bouwbedrijf. Of u nu komt voor een renovatie, klein onderhoud, een grote verbouwing, een ingewikkelde restauratie, nieuwbouw of schilderwerkzaamheden; Chris Liet heeft al deze disciplines in huis. Ook op het gebied van energiebesparing en comfortverhoging kunt u bij ons terecht, zoals voor dak- , spouw- en vloerisolatie en isolerend glas. Bij Chris Liet staat kwaliteit, vakmanschap, veiligheid en continuïteit voorop. Niet voor niets werkt Chris Liet volgens het VCA keurmerk, Lean, BIM én is lid van Bouwend Nederland.

 

Rabobank

De Rabobank Groep is een in Nederland gewortelde internationale financiële dienstverlener op coöperatieve grondslag. We zijn actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. In Nederland ligt de nadruk op brede financiële dienstverlening, internationaal richten we ons vooral op de food- en agribusiness. Vanuit haar coöperatieve missie en ambitie wil de Rabobank Groep zich onderscheiden op het gebied van duurzaam ondernemen en duurzaam bankieren. Op een manier die past bij onze identiteit en maatschappelijke betrokkenheid integreren we duurzaam bankieren steeds verder in onze dienstverlening en in onze producten.

 

 

Regioglas

Regioglas is uw glasspecialist in de regio Apeldoorn, Arnhem en Zutphen. Vakkundigheid, professionaliteit en service staan hoog in het vaandel, en dat merkt u. Regioglas houdt zich zowel met grote als kleine projecten bezig, van een schaderuit tot aan de totale vervanging van het glas in uw huis of bedrijf. Regioglas plaatst naast dubbel glas, glas in lood, gelaagd glas, gehard glas en spiegels, ook zonwerend glas, figuurglas, draadglas en geluidswerende beglazing. Daarnaast kunt u bij Regioglas ook terecht voor behandeling van houtrot, deelvervanging of technisch advies.

 

Reinbouw

Reinbouw bouwt al 60 jaar in de gemeente, en is daarmee een bekend gezicht.
Nu renoveert Reinbouw uw bestaande woning tot een woning zonder energierekening.
En wat is er nu prettiger dan een energierekening waar 0 op staat?
Dat kan in één keer, maar ook in kleine stapjes.

 

Solix zonne-energie

Solix is een zonne-energie specialist en is opgericht om duurzame energie vanzelfsprekend te maken. Zonnepanelen installeren doet Solix al jarenlang voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers. Vanuit het kantoor en depot in Velp verzorgt Solix het advies en ontwerp. Solix levert producten als zonnepanelen, accuopslag, domotica, zonneboilers, thermodynamische systemen en warmtepompen. Solix werkt veel met Europese producten geïnstalleerd met monitoring op paneelniveau. Bij Solix krijgt u ook altijd een opbrengstgarantie op de zonnepanelen. Dat biedt échte zekerheid.

 

 

 

SVS Solar

 

SVS Solar zet zich in voor duurzame oplossingen en besparingen op het huidige energieverbruik. Daarnaast levert SVS Solar een compleet scala aan innovatieve producten voor het opwekken van energie aan zowel de particuliere als de zakelijke markt. Daarbij ligt de focus op de technologie van zonnepanelen, zonnecollectoren, heat-pipes en warmtepompen. Onze producten zijn uitermate geschikt om energie te besparen en gebouwen te verduurzamen. Wilt u de overgang maken naar een volledig duurzame energievoorziening, dan bent u bij SVS Solar aan het goede adres!

 

Van der Veen Schilders

Zoekt u een full-service en modern glas-, schilders- en afwerkingsbedrijf? Kies dan voor traditie in kwaliteit, al bijna 100 jaar en 4 generaties lang. Van der Veen schilders bezit een team van specialisten voor schilderwerk, onderhoud, behang en speciale vloercoatings. Voor energiebesparing en comfortverhoging levert Van der Veen glas in allerlei soorten en uitvoeringen. Zowel de particulier als het bedrijfsleven kan bij Van der Veen terecht. Hoe groot of hoe klein de klus ook is; Van der Veen zet altijd vakmanschap en kwaliteit in!

 

 

Bosveld Velp

Bosveld Velp is als schildersbedrijf sinds 2016 onderdeel van Onderhoudsbedrijf Bumé. Een gerenommeerd vakbedrijf voortgekomen uit vier generaties ervaring in vakkundig en degelijk schilderwerk. Bosveld Velp is uw schilder als het gaat om het gehele schilderwerk of onderhoud van commercieel en particulier vastgoed. Het bedrijf staat voor vakmanschap en hoge kwaliteit en maakt uiteraard alleen gebruik van professionele verf en materialen. Bosveld Velp is thuis in alle disciplines van het schildersvak. Van binnen- en buitenschilderwerk tot isolerende beglazing, glasherstel en wandafwerking.

AGENDA

Er zijn nog geen berichten.